OVER ONS

HALLO, WIJ ZIJN LARS EN CHARLOTTE

Wij hadden altijd de droom om samen een hondenschool te openen en rond september 2019 kwam deze droom uit.

Het is ons doel om de baasjes zo goed mogelijk te informeren, adviseren, inspireren en te motiveren zodat ze nog meer kunnen genieten van hun hond. Wij willen dat het oefenen met een hond leuk is en dat dit met veel gezelligheid gebeurt. Ondanks dat wij het begeleiden van de baasjes heel serieus nemen, doen wij dit met veel humor, respect en slechte woordgrappen.

Waarom wij zo goed kunnen samenwerken, dat komt omdat wij elkaar veel aanvullen op kennisgebied. Waar Lars zijn kennis uit de psychologie en de opleiding tot kynologisch instructeur haalt, vult Charlotte die aan met haar medische achtergrond als paraveterinair. Achter de schermen sparren wij dan ook geregeld over hoe we Dogs-Cool nog beter kunnen maken.

Wanneer wij niet bezig zijn met Dogs-Cool, genieten wij van onze eigen honden Indy en Yahto. Zij zijn ook stiekem de aanstichters van dit alles en onze grootste inspiratie bronnen. Verder kun je Lars ‘s avonds tegenkomen op het podium waar hij drumt met zijn band en zie je Charlotte geregeld in het bos lekker sporten.

dogs-cool-over-ons